Tips till kvinnan mitt i livet: Så får du den yngre mannen på fall

28 juli 2023 0 Comments

Förr var det ovanligt att kvinnor hade yngre män. I dag är det mer vanligt med ”toy boys”. Precis av samma anledning som jämnåriga män omger sig med ”kuttersmycken”. Men naturligtvis kan amors pilar träffa rätt, oavsett ålder.  Här får du framgångstipsen från en yngre man, om hur du som kvinna mitt i livet ska få honom på fall.

”En kvinna vill inte bli mamma åt en man”

Varför vill en kvinna mitt i livet ha en yngre man?

Men först. Varför vill en kvinna mitt i livet ha en yngre man? Och hur mycket yngre får en man vara för att det ska bli en bra match?

Kanske för att kvinnor mitt i livet som börjar om, vet vad de vill och vågar ta för sig på ett annat sätt?

En sak är då säker. Som kvinna vill man inte bli mamma åt en man.

Men det där har nog inte så mycket med åldern att göra. Finns naturligtvis undantag som i alla fall, men jämnåriga 40+ män har en tendens att bli lite lata och bekväma… Dessutom finns det oftast lite för mycket bagage för att det ska vara sexigt. Inte sällan en aktuell fru som plötsligt presenteras som en ”nyhet”, men först på tredje dejten och med spelat dåligt samvete. ”jag visste inte hur jag skull säga det till dig… men det är så här att…” Klassikern.

Mammasugna pojkar 20+ med anknytningsstörning kommer garanterat bli problem. En het natt kan kanske vara okej om man som mogen kvinna går igång på bebisstjärtar, men långsiktigt kommer det garantera sluta med gråt och terapi.

Så får du den yngre mannen på fall

Om man ska se till alla de fördelar en yngre man kan erbjuda en vital kvinna mitt i livet, borde gissningsvis 30+ vara den magiska åldern. Det vill säga; Om man vill ha action i bingen, slippa släpa på någons bagage och ha kul med en jämlik motpart som orkar med ens tempo.

Här får du framgångstipsen från en yngre man 30+ – för dig kvinna mitt i livet som vill få honom på fall.

Nämn aldrig ålderskillnaden. Det är helt ointressant för den yngre mannen. Strängt förbjudet att säga att man har barn vederbörandes ålder. Mannen vet redan att du är äldre.

Ta kommandot. Bete dig självsäkert. Och tveka inte att ta för dig. En kvinna som vet vad hon vill är attraktivt för den yngre mannen.

Visa att du bryr dig. En yngre man är svag för en äldre kvinna som tar sig tid och lyssnar. När du bekräftar med att intressera dig för honom som person ger du honom fjärilar i magen

Dela med dig lagom. Undvik att prata om dina hälsoproblem, ex-pojkvänner eller dåliga ekonomi, det minskar dina chanser att få honom med dig hem.

Ingen gillar en besserwisser. Försök att lägga band på dig när det kommer till att rätta honom, bli inte personen som vet allt, kan allt. Låt det vara något som kommer fram successivt.

Var positiv. Bli inte den gnälliga personen som klagar på allt, var den överpositiva personen istället.

Teasa honom. Du är sexuellt överlägsen som äldre kvinna, visa det t.ex. genom att små teasa honom, du får honom på fall.

 Klä dig med klass. Och inte som en rebellisk tonåring.

Äg samvaron. Var inte rädd för tystnaden, låt orden vila, när han inte släpper dig med blicken får du icke vika undan, låt honom beundra dig för den underbara varelse du är.

Ta i honom. Var inte rädd för fysisk kontakt, ta hans hand och bjud upp till en dans. Ett hett tips! En smekning över biceps eller lätt omfamnande om överarmen är otroligt bekräftande och stimulerande för en man.

Visa dig tillgänglig. Spela aldrig katt eller råtta, det kommer inte hjälpa. Är du intresserad ska du inte gå iväg för att prata med vänner. Där har du förlorat honom

Var inluderande. Presentera honom för dina vänner på festen (bjudningen, tillställningen, baren) Beröm honom, säg att du träffat en otroligt intressant MAN och är han.

Svartsjuka går bort. Undvik svartsjuka beteenden. Var återigen självsäker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *